Job 34 van 68


Report this listing

Solliciteren



Diëtist


Functie

Op zoek naar een enthousiaste junior Diëtist!

Ben jij een gepassioneerde individu met een achtergrond in voeding en gezondheid of heb je net je opleiding tot diëtist afgerond en ben je klaar om je carrière te starten in een dynamische omgeving?

Bekijk dan snel de details van de vacature en solliciteer vandaag nog!



Als diëtist ben je verantwoordelijk voor het verstrekken van professioneel voedingsadvies en dieetbegleiding aan klanten. Je werkt nauw samen met artsen, gezondheidsprofessionals en andere teamleden om de gezondheid en het welzijn van de klanten te bevorderen.

Je krijgt een takenpakket dat bestaat uit:

    • Het zorgen voor de administratieve verwerking van aanvragen;
    • Productielijsten verwerken en distributiekanalen voor de keuken
    • Rapporteren van problemen aan hoofddiëtiste, manager en/of chef-gerant;
    • Advies geven aan keukenmedewerkers betreffende voedingsaanpassingen;
    • Het uitvoeren van controles t.h.v. de maaltijddistributie en nakijken of aangevraagde componenten verstrekt worden
    • Instaan voor de controle bij het opruimen van de band na de bedeling, het opbergen en stockeren van voedingsmiddelen
    • Meewerken aan de bedelingsband tijdens de assemblage van de dienbladen.
    • Mee-assisteren in de verschillende smaakpanels die na de productiedagen worden gehouden
    • Het verwerken van de maaltijdgegevens via aangepaste software;
    • Nakijken van productielijsten en mise-en-place
    • Het opvolgen van temperaturen via logger systeem en controles;
    • Het uitvoeren van kerntemperatuurmetingen tijdens alle distributiemomenten en het dagelijks verwerken van deze gegevens om kwaliteit en voedselveiligheid te garanderen;
    • Het ondernemen van corrigerende maatregelen en aansturen van de keukenmedewerkers bij niet conforme temperatuur van de voeding aan de distributieband en in de keuken;

Jouw profiel

Wie ben jij?

  • Minimum bachelordiploma Voedings -en Dieetkunde
  • Flexibel naar werkuren en taken toe
  • Uitstekende kennis van geschreven en gesproken Nederlands
  • Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste, leergierigheid wel!
  • Pro-actief, hands-on, enthousiast, dynamisch,... zijn enkele van de kenmerken die jouw omschrijven
  • Menu's samenstellen of aanpassen volgens de mogelijkheden van de grootkeuken en de kenmerken van de doelgroep (leeftijd, dieet, …)
  • Voedings- en dieetadvies bij: Endocrinologische aandoeningen (diabetes, ...)
  • Voedings- en dieetadvies bij: Voedselovergevoeligheden
  • Zorgvragers begeleiden bij het volgen van dieet- of voedingsadvies
  • Activiteiten: Adviseren rond nutritionele productoptimalisatie
  • Voedingsbeheer organiseren binnen een collectiviteit (aankoop van voedingswaren, bereiding en verdeling van maaltijden, ...)
  • Het dieet opvolgen en informatie uitwisselen met verschillende betrokkenen (verzorgend, opvoedend personeel, ...)
  • Voedings- en dieetadvies bij: Eetstoornissen (anorexia, boulimie, ...)
  • Voedings- en dieetadvies bij: Digestieve aandoeningen
  • Voedings- en dieetadvies bij: Stofwisselingsziekten (diabetes, ...)
  • Inventariseert en evalueert de voedingsgewoonten, medische achtergrond, behandelingen van zorgvragers
    Bepaalt voedingsbehoeften
  • Activiteiten: Meewerken in organisaties (voedselcomités, ...)
  • Procedures, protocollen op het vlak van voeding uitwerken of ontwikkelen (behandelen en bewaren van voedingswaren, koude en warme bereidingen, ...) en de toepassing controleren
  • Risico's opsporen (eetstoornissen, ondervoeding, ...)
    Zorgvragers doorverwijzen naar een arts, psycholoog, ...
  • Activiteiten: Opvolging van consumenten
  • Bijdragen tot de ontwikkeling van het beroep
  • Voedings- en dieetadvies voor: Mensen met bijzondere noden
  • Informeren en sensibiliseren over voeding, gezonde levensstijl en ziektepreventie (allergieën, zwaarlijvigheid, cardiovasculaire ziekten, ...)
  • Menu's samenstellen volgens het medisch voorschrift of de individuele behoefte
    Het keukenpersoneel informeren
  • Voedings- en dieetadvies bij: Gewichtsproblemen (overgewicht, zwaarlijvigheid, ...)
  • Voedings- en dieetadvies bij: Voedselallergieën
  • Voedings- en dieetadvies bij: Hartaandoeningen (hoge bloeddruk, cardiovasculaire ziekten, ...)
  • De administratie en boekhoudkundige gegevens van een organisatie of dienst opvolgen
  • Activiteiten: Meewerken in menucommissies

Aanbod

Wat bieden wij jou?

  • uurrooster (30,5u/week): flexibel van maandag tot zondag tussen 6.00 - 17.00 uur
  • Een vast contract bij een vooraanstaande speler binnen de facilitaire dienstverlening!
  • Diverse extralegale voordelen
  • Een functie met afwisseling en de mogelijkheid voor bijscholing en professionele ontwikkeling

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht